Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΚΑΒΑ ΜΑΣ
Drops
Εμπόριο Ποτών & Αναψυκτικών - Κάβα Αθήνα

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην  Πλατεία Βικτωρίας θα βρείτε την κάβα μας “Drops” όπου λειτουργεί από το 1982 προσφέροντάς σας μία μεγάλη ποικιλία από ποτά και αναψυκτικά πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας, δημιουργήσαμε την κάβα μας και από τότε δεν έχουμε πάψει να αναζητούμε νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας με στόχο η επιχείρησή μας να αποτελεί πάντα την πιο ενημερωμένη κάβα στην Αθήνα.
 
Εάν είστε λάτρεις του ποτού και του κρασιού επισκεφτείτε την κάβα μας, όπου μέσα από το φιλικό κλίμα που επικρατεί, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγεί ώστε να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε το ιδανικό προϊόν.
 
Στην κάβα μας θα βρείτε οινοπνευματώδη ποτά, κρασιά, σαμπάνιες, μπύρες, χυμούς, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά καθώς και ξηρούς καρπούς. Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική αλλά και λιανική πώληση. 
 
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη προσφέροντάς του ότι μας ζητήσει.
 
Δραστηριοποιείται στη διανομή και εμπορία ποτών και αναψυκτικών και προμηθεύουμε μπαρ, εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία, μίνι μάρκετ, κέντρα εκδηλώσεων και ιδιώτες.
 
Η εκτέλεση των παραγγελιών και η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ σε επιχειρήσεις και ιδιώτες γίνεται με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια. Όλα τα προϊόντα μας θα φτάσουν στον προορισμό που εσείς ορίζετε, την ημέρα και ώρα που εσείς επιλέγετε, στη σωστή συσκευασία, και θα παραδοθούν σε εσάς και τους φίλους σας με την ευγένεια που απαιτεί το προϊόν που επιλέξαμε να υποστηρίξουμε.

Στόχος μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, αλλά και να προσφέρουμε πάντα τις πιο εκλεκτές γεύσεις οίνων και ποτών ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.